Ski-in og ski-out fra Geiloporten Senter!

Foto: Paul Lockhart

Geilo er kjent som et vakkert sted med stort vintersportsanlegg og uendelige muligheter innen familieaktiviteter. Nå har SkiGeilo åpnet en ny løype i sitt flotte skianlegg, nemlig Sentrumsbakken! Velkommen for å teste ski-in og ski-out fra Geiloporten Senter!

Bringer alpinopplevelsen helt inn i Geilo sentrum

Skisesongen i Geilo varer fra slutten av november til midten av april. Det betyr at det enda er godt over en måned igjen med silkemykt føre i alle deres 46 løyper! Nå nærmer også påskeferien seg med stormskritt, og da vet vi at det er mange om tar turen til Geilos flotte fasiliteter.

Til årets sesong kunne vi glede oss over nyheten om at Sentrumsbakken skulle åpne. Løypen går i traseen til Geiloløypa og helt ned til den gamle taubanetomta, som ligger rett ved togstasjonen!

Foto: Paul Lockhart

Dette betyr altså at du kan prøve denne bakken neste gang du skal besøke Geilo sentrum, for muligheten til å ta turen innom oss på Geiloporten Senter. Du kan med andre ord ta av deg skiene ved Geilo Stasjon og vandre rett inn i sentrum, altså nesten ski-in og ski-out fra Geiloporten Senter!

Her kan du også ta skibussen over til den andre siden av sentrum for å prøve løypene der, eller du kan hoppe rett på toget hjem igjen.

Du kan lese mer om Sentrumsbakken og SkiGeilo på deres nettsider HER.

Afterski hos Perleporten

Perleporten er en stemningsfull café og bar i hjertet av Geilo sentrum♥️

Med enkel tilgang fra parkeringsgarasjen under Kiwi, og heis opp til annen etasje, er Perleporten et sted hvor alle kan finne sin plass. Inne er det bord og lune sittegruppe, og ute er det en stor terrasse med forskjellige plasser samt et barneområde. Du kan også nyte utsikten ut mot Vestlia sin fjellside!

Foto: Paul Lockhart

Hit kan du ta turen innom for en smakfull lunsj eller middag, og her er det alltid hyggelig å ta en pause fra handelen, eller skibakken.

På menyen finner du noe for alle og en hver! Med en rekke vegetar-alternativer og blant annet smørbrød, burgere og masse deilige sideretter blir hele følget fornøyde! Det er også mulig å tilpasse maten etter ønske og allergier. Ikke minst tilbyr de også take-away!

Test kunnskapene med en QUIZ!

Hos Perleporten kan du også oppleve DJ’s, konserter og andre gøyale arrangementer som for eksempel QUIZ:

Fredag 8.mars, på selveste kvinnedagen, arrangeres det altså QUIZ på Perleporten! Det blir spilling på gitar, sanger og utfordrende spørsmål i skjønn harmoni. Førstemann til mølla når det gjelder sitteplasser.

Du kan lese mer og melde deg på arrangementet HER og hvis du ønsker å holde deg oppdatert på alle kommende arrangementer kan du følge Perleporten på Facebook HER.

Vi håper vi ses på Geiloporten i påsken, enten du bare vil titte litt i noen av våre flotte butikker, eller om du vil ta en pause fra alpinkjøret på Perleporten