Vitusapotek åpner på Geiloporten

Bilde: Lånt fra Hallingdølen

I januar åpnet Vitusapotek på Geiloporten, og vi er stolte av å kunne si at den landsdekkende apotekkjeden endelig finnes hos oss!

Endelig har Vitusapotek åpnet på Geiloporten

Vitusapotek formidler faglig kunnskap til sine besøkende, på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.

Bilde: Lånt fra Hallingdølen.

Vitusapotek Geilo har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Her vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.

Vitusapotek Geilo tilbyr også ulike pasienttjenester som Medisinstart og Inhalasjonsveiledning. I tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte kan du som medlem i kundeklubben VI+Bonus få unike tilbud og bonuspoeng på det du handler hos Vitusapotek både i apotek og på nett.

Besøk butikken eller bestill på nett

Besøk Vitusapotek på Geilo i åpningstidene eller bestill dine medisiner og apotekvarer i deres nettbutikk.

Ved bestilling av medisiner for henting på Vitusapotek i Geilo, sender apoteket deg SMS når varene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.
Bestill dine medisiner og apotekvarer for levering hjem eller hent i apotek.

Åpningstider:

Mandag-fredag: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-16:00

Velkommen skal du være til Vitusapotek på Geiloporten❄️