Vinteren har kommet for å bli

Foto: Paul Lockhart

I store deler av landet vårt, inkludert Geilo, er vinteren i full sving. Og foreløpig viser det ingen tegn til å stoppe. Vinteren har kommet for å bli, så ta vinterferien på Geilo for å maksimere vinterfølelsen!

Vinteren har kommet for å bli

I Geilo finnes det uendelige aktiviteter du kan finne på i vinterværet, og hos Geiloporten får du muligheten til å koble av mellom slagene. Her finner du det meste innen velvære, dagligvare og hyggelige matopplevelser.

🍵 Savner du noe varmt i koppen? Ta turen til Perleporten Cafe, der får du også servert god hjemmelaget mat. Her møtes du av en hyggelig og uformell stemning, altså den perfekte måten å finne roen etter fysiske dager.

Hos Perleporten er det også muligheter for litt underholdning. Du kan nemlig delta på quiz med gode venner eller få afterski-stemningen når DJ-en setter i gang! Sjekk Perleporten sin Facebook-side HER for å sjekke alle deres arrangementer.

Ta vinterferien på Geilo

Husk å handle lokalt, ta turen innom Kiwi på Geiloporten som har et godt utvalg for folk flest.

Vi kan også anbefale å ta en rundtur på senteret, for å sjekke ut de gode tilbudene som er å finne nå.

Hold deg oppdatert på trendene, slik at du har det beste antrekket til afterskien⛷️ Hos Samsara finner du alltid de fresheste outfitsene, enten du skal stå i bakken eller chille på sofaen.

Lyst til å vite mer? Trykk HER!

Vi gleder oss til å se deg på Geiloporten i vinter❄️