Vi har gavene til farsdag!

Våre kjære pappaer fortjener å bli satt litt ekstra pris på innimellom, og farsdagen 14.november er jo en perfekt dag å gjøre dette på! Vi har laget en liten liste med forslag til ting vi tror pappa vil bli glad for.

Et bedre måltid hos Perleporten

Det er ikke mye som gleder far mer enn et ordentlig godt måltid med noe godt i glasset. Perleporten har et stort utvalg av nydelige retter man kan kose seg lenge med. Inviter med deg pappa på en ekstra god middag hos Perleporten – her tror vi han vil like seg!

Gavepakker til kokken

Hos Traktøren har de et bredt utvalg av spennende oljer, krydder, kjøkkenredskaper og mye annet! Her blir oppgaven å høre etter og finne ut hva den matglade pappaen mangler, kanskje han har ønsket å lage pastaen fra bunn, eller en ny kaffemaskin? Ta en titt på traktoren.no for å se litt av det fine utvalget de har!

Full fart i frisk luft

Er pappa av den ekstreme typen, som liker når ting går fort og det er litt utfordringer? Lei noen sykler fra Geilo Sykkelutleie og velg mellom stisykling, tursykling eller utforsykling! Her er det bare dere som setter grensene – dette er gøy for hele familien, så gjør en dag ut av det!
Du finner oversikt over turer, sykler og annen relevant informasjon på sidene til geilosykkelutleie.no

Forandring fryder

Har pappa kanskje hatt den samme sveisen de siste to tiårene, eller trenger han kanskje bare en liten stuss? Uansett vet gjengen hos Vulkan Frisør hvordan de skal komme frem til et strålende resultat. Unn pappa en frisørtime der han vil føle seg frisk og fin etterpå! Ønsker du å se priser og booke time kan du enkelt gjøre det via telefon på: 320 91 310