Vår på Geilo

Foto: Paul Lockhart

Det er fortsatt flere spennende aktiviteter på Geilo! Vi på Geiloporten er møtepunktet for deg som skal tilbringe våren hos oss. Her får du en liten oversikt over hva du kan finne på i April!

Hundekjøringsweekend

En hel helg full av hundekjøring aktiviteter fra 14. til og med 16. april på Langedrag NaturparkFor alle de som ikke går Skarverennet er det hundekjøringsdager på Langedrag. Bli med i hundegården, kjør ditt eget hundespann og lær mer om husky på Langedrag denne helgen.

For mer informasjon og priser ta direkte kontakt med Langedrag Naturpark.

Vårtrender på Samsara

Samsara holder deg oppdatert på årets vårtrender! Her får du et stort utvalg av sko, klær og pynt som gjør deg til midtpunktet på festen. Sterke farger og kule mønstre er bare litt av hva du finner hos de flottene damene.

Mima

Mima hjelper deg å holde deg fresh! Med et stort utvalg av dufter, hårpynt, smykker, vesker, klær og andre skjønnhetsprodukter, blir det vanskelig å gå ut tomhendt. Unn deg det lille ekstra og ta turen innom Mima.

Kos deg i solveggen på Perleporten!

Solen blir stadig sterkere og ingenting er bedre enn å kose seg i solveggen på Perleporten. Her kan du nyte noe godt i glasset og søtt på tallerkenen!