Sommerstemning på Geiloporten

Foto: Paul Lockhart

Sommeren er endelig her og Geiloporten har alt du trenger til sommerferien. Om du skal på tur i område eller kjøpe inn nødvendigheter til ferien, så har vi det du trenger! Vi ønsker deg velkommen til oss for en hyggelig handel.

Yes! Vi Leker og Herleiks

Leker og klær til de minste. Hold barna i aktivitet i sommer med leker fra Yes vi leker. Her finner du leker som er perfekt for både innendørs og utendørs lek. Kle barna opp i klær fra Herleiks. Hos Herleiks finner du myke og komfortable klær til de minste i herlige mønstre og farger.

Geilo Apotek

Beskytt deg mot den sterke sommersolen!


Enten du skal på utenlands tur eller en deilig norgesferie, er det viktig å beskytte seg mot solen. Hos Geilo Apotek får du god hjelp til å finne den riktige solkremen for din hud. Vi har alt fra solfaktor 50 til 10. Solfaktor 50 er alltid lurt å bruke i ansiktet for å beskytte huden mest mulig. Vi har flere solfaktorer for alle hudtyper.

Følg Geilo Apotek på Instagram: @Geiloapotek

Kiwi byr på Grillmaten

Sommeren er tiden for å kose seg. En nydelig sommersalat eller noe digg på grillen? Uansett hva som frister, er sannsynligheten høy for at du finner det på Geiloporten. Ta turen innom KIWI for å få den lille spesielle touchen på måltidet.