Sommer på Geiloporten

Sommeren er endelig her og Geiloporten har alt du trenger til sommerferien. Om du skal på tur i område eller kjøpe inn nødvendigheter til ferien, så har vi det du trenger! Vi ønsker deg velkommen til oss for en hyggelig handel.

Yes vi Leker & Herleiks

Leker og klær til de minste. Hold barna i aktivitet i sommer med leker fra Yes vi leker. Her finner du leker som er perfekt for både innendørs og utendørs lek. Kle barna opp i klær fra Herleiks. Hos Herleiks finner du myke og komfortable klær til de minste i herlige mønstre og farger.

Geilo Apotek

Beskytt deg mot den sterke sommersolen!
Enten du skal på utenlands tur eller en deilig norgesferie, er det viktig å beskytte seg mot solen. Hos Geilo Apotek får du god hjelp til å finne den riktige solkremen for din hud. Vi har alt fra solfaktor 50 til 10. Solfaktor 50 er alltid lurt å bruke i ansiktet for å beskytte huden mest mulig. Vi har flere solfaktorer for alle hudtyper.

Følg Geilo Apotek på Instagram: @Geiloapotek

Samsara

Sommeren er høytid for bryllup og store fester! Kle deg opp i nydelige kjoler fra Samsara. Her finner du noe til alle og enhver, kjoler i alle farger og fasonger som er perfekte til hverdag og fest.

Følg Samsara på Instagram: @Samsara_no

Mima

Velkommen til oss på Mima. Vil du føle deg ekstra fin i sommer?

Hos Mima finner du alt fra øredobber, ansiktsmasker, kjoler, kremer til deilige dufter og myke tøfler. Alt for at du skal kunne føle deg best mulig. Ta turen innom og sikre deg en luksuriøs og deilig sommer.

Følg Mima på Instagram: @mimageilo

Perleporten

God mat og drikke i solen er det beste med sommeren.
Hos Perleporten kan du nyte utsikten i solveggen mens du koser deg med venner, familie og god mat. Iskaffe, lunsj og kaker finner du hos oss. Du er alltid velkommen!

Følg Perleporten på Instagram: @perleporten_geilo