Sommer på Geilo

Foto: Paul Lockhart

Foto: Visit Geilo.

Sommer er en tid for opplevelser og oppdagelser, og våre lokale butikker er her for å gjøre ferien din enda bedre! Fra dagligvarer til unike gaver, vi har noe for alle. Velkommen til sommer på Geilo!

Kiwi Geilo

Start dagen med å handle ferske råvarer og dagligvarer på Kiwi. Butikken er kjent for sitt brede utvalg og konkurransedyktige priser, perfekt for piknik i det fri eller grilling på hytta.

Se åpningstider HER!

Herleiks Utforsk en verden av gaver til hele familien hos Herleiks. Med sitt varierte utvalg av baby- og barneklær, velværeprodukter og interiørartikler, finner du garantert noe som passer for enhver anledning.

Sjekk ut Herleiks HER!

Mima– Unn deg eller de du er glad i det lille ekstra i sommer, hos Mima vil dere få gode råd innen makeup og velvære- også har de så mye fint du kan pynte deg meg og!

Sjekk ut Mima HER!

Perleporten– Nyt sommerens smaker på Perleporten, et sjarmerende serveringssted med en variert meny. Her kan du nyte alt fra kaker og kaffe til deilige lunsjretter og forfriskende drikker. Perleporten er det perfekte stedet for en avslappende pause under din shoppingrunde. Og vil du ta med maten videre, har de take away og.

Sjekk ut Perleporten HER!

Samsara har sommerstemning i butikken!  Her finner du klær fra kjente og populære merker. Butikken er kjent for sin utmerkede kundeservice og stilfulle atmosfære. Perfekt for de som er ute etter noe spesielt til garderoben.

Sjekk ut Samsara HER!

Traktøren Gjør sommermatlagingen enda bedre med høykvalitets kjøkkenutstyr fra Traktøren. Enten du skal grille, bake eller lage en gourmetmiddag, har de utstyret du trenger.

Sjekk ut Traktøren HER!

Uno X Fyll opp tanken hos Uno X før du drar på sommerens eventyr!

Vitus Apotek Hold deg sunn og frisk i sommer med produkter fra Vitus Apotek.

De tilbyr et bredt spekter av helseprodukter, solkrem og alt du trenger for å nyte sommeren trygt også på fjellet.

Vulkan Frisør Forny frisyren din hos Vulkan Frisør og føl deg fantastisk i sommersolen. De har produktene du trenger for å beskytte og pleie håret ditt denne sommeren.

Sjekk ut Vulkan Frisør HER!

Yes – vi leker! Sommeren er tid for lek og hos YES finner du alt fra pedagogiske leker til utendørs spill. Hallingdals største lekebutikk, har alt som trengs for å holde de små underholdt hele sommeren.

Sjekk ut Yes HER!

PhoneFiks Trenger du å reparere telefon, pc eller nettbrett i sommer? PhoneFiks tilbyr raske og pålitelige reparasjoner, slik at du kan nyte sommeren  uten bekymringer.

Sjekk ut PhoneFiks HER!

Vi gleder oss til å se deg på Geilo denne sommeren! Besøk våre butikker og opplev den varme, innbydende atmosfæren og de spennende produktene vi tilbyr.

Sjekk åpningstider og hold deg oppdatert på geilopoten.no.

Velkommen til sommer på Geilo!