Julegavetips 2022

Julegavetips 2022 - Geiloporten
Foto: Paul Lockhart

Nå nærmer det seg jul, og vi har funnet frem noen julegavetips som passer for hele familien.

Om du lurer på hva du skal kjøpe har vi alt du trenger på Geiloporten. Velkommen til oss og god handel!

Nytt familiemedlem? Kom inn Herleiks på Geiloporten

Her er første julegavetips til de små. Om du har fått et nytt familiemedlem har Herleiks alt du trenger til jul. Du finner både store og små gaver hos oss. Her er noen koselige gaver du kan gi bort i jul:

Genser classic LilleLam

Genser classic i merinoull fra Lillelam er en enkel og anvendelig ullgenser. Perfekt til både tur og barnehage. Passer til Bukse classic ribb. Produktet er laget i 100% merinoull av fineste kvalitet som kan maskinvaskes på 40° C ullvask. 599,- kroner.

Les mer om produktet her.

Pledd Classic LilleLam

Stort, deilig og mykt ullpledd fra Lillelam som kan brukes både i vogn, bil, babyseng og som sengeteppe i barnesengen etter spedbarnsstadiet. Størrelsen på pleddet er 80 x 105 cm. 749,- kroner.

Les mer om produktet her.

Kjøkkenutstyr er den perfekte julegaven: Kom innom Traktøren!

Vi har funnet frem noen fantastiske julegavetips fra Traktøren. Kanskje datteren din har flyttet ut og ønsker seg kjøkkenutstyr? Uansett så har vi flere varer som passer perfekt som gave til far, mor, bror eller søster. Se her:

Wilfa Airfryer

Airfryer bruker luft for å få det samme sprø resultatet som fritering i olje. Med Airfryeren Crispier lager du gode retter med crispy og sunt stekeresultat. Air Fryeren er også perfekt til varme opp rester for et sprøtt resultat. 

8 forhåndsinnstilte programmer: Pommes frites, kyllingvinger, biff, reker, fisk, kake, tine og tørking. 

Reduserer steketiden med 25-50%. Frossen mat kan stekes pga et avrimingsprogram. Det er mye sunnere enn fritert mat, fordi du bruker rundt 80% mindre fett og med det samme sprø resultatet. Anbefales ikke å helle olje direkte i Airfryeren. Anbefals å vaske kurven for hånd og pannen med et tørt papirhåndkle etter hver bruk.

1500 W effekt. Tilberedningskapasitet på 3,5 liter. 5 års garanti.

Les mer om produktet her.

Kitchencraft Pastamaskin

Den perfekte gaven for hele familien. Se for deg en pastakveld med alle du er glad i hvor alle får prøve å lage sin egen pasta. Perfekt julegavetips for hele familien.

Imponer dine gjester med hjemmelaget lasagne, fettuccini eller tagliatelle. Robust maskin som kan justeres i 9 tykkelser. Fang den sanne opplevelsen av rustikk italiensk matlaging med Deluxe Pasta Machine fra World of Flavours.

Holdbar og enkel maskin å bruke, og har fullt justerbare ruller som elter opptil 9 forskjellige tykkelser. Slik at du kan nyte alle dine favoritt ferske pastaer, fra supertynt englehår til gnocchi.

Du kan lese mer om produktet her.