Høsten har kommet til Samsara!

Det er ikke så farlig at det blir vått og kaldt når du kan kle deg i deilig og fint yttertøy. Nå renner det inn med nyheter i hyllene hos Samsara, og det er utrolig mye fint for å sikre deg en elegant start på vinterhalvåret.

Se under for å se noen av favorittene våre denne høsten!

Holzweiler Beseggen Down Jacket Red

Denne jakken er ikke bare vakker å se på, men den holder deg også god og varm helt ned til -15 grader. Den er vannavstøtende, så du slipper å tenke på at du skal bli våt når regnet kommer. Denne ønsker vi oss!

INUIKIIBoot Classic Beige

Det er ingen som liker å fryse på føttene, og det kan vi nesten garantere at du ikke vil gjøre med disse deilige vinterskoene. Du finner denne modellen i 3 forskjellige farger: svart, oliven og beige. Vår favoritt er den beige modellen! Skoene er foret med lammeull.


LÄSTOversized Beanie Baby Pink Rosa

Kanskje det viktigste stedet å holde varmt i kulden, og det vil du også ikke ha noe problemer med i denne søte rosa luen fra Läst. Denne er en must have når minusgradene kommer!

GanniIsoli Sweatshirt Sky Captain

Man kan ikke for mange collegegensere i skapet? Det synes i hvertfall ikke vi! Denne søte genseren fra Ganni har rund hals, lange ermer og er cropped i modellen. Denne passer til alle anledninger, jobb, skole og hverdags!

Du finner alle produktene i butikken eller på Samsara sine hjemmesider hvor du kan bestille de hjem: samsara.no