Høstaktiviteter du ikke vil gå glipp av!

Foto: Paul Lockhart

Geilo er et fantastisk sted for en mengde utendørs aktiviteter hele året rundt. Nå som høsten er like rundt hjørnet ønsker vi å dele våre tips til høstaktiviteter med deg, og hvordan du kan slappe av mellom slagene hos oss på Geiloporten.

Våre beste tips til høstaktiviteter

Enten du reiser med familien, vennegjengen eller på kjærestetur – Geilo er et paradis for alle som ønsker å oppleve fjell og natur i høstlige omgivelser, og høstaktiviteter finnes det flust av. Med sin flotte beliggenhet, midt mellom Oslo og Bergen, er det også lett tilgjengelig for de fleste. Hit kan du altså ta turen både som en dagstur, weekendtur eller for lengre opphold, kanskje i høstferien?

Høstaktiviteter vi digger:

 1. Raft nedover Norges tredje lengste elv
  I Dagali, kun en halvtime fra Geilo, finner du en av Europas beste elver for rafting. Her kan du suse nedover utfordrende stryk, eller oppleve mer familievennlige elveleier hvis du heller ønsker det. Les mer og bestill HER.
 2. Fjelltur med kanelsnurrer på grillen
  Videre kan du ta en deilig tur i fjell eller mark. Du kan velge og vrake mellom ulike turstier og vanskelighetsnivåer, og så kan du ta med kanelsnurrer som du steker lett på grillen eller stormkjøkkenet. En sikker vinner! Sjekk denne digge oppskriften!
 3. Hundekjøring på barmark
  Bli med på klargjøring av hundene, lær hvordan man kjører vognen og bli med på en spektakulær tur med huskyer! Les mer og bestill HER.
 4. Sus nedover sykkelstiene
  Opplev Geilo fra sykkelen på guidet sykkeltur, eller sus nedover flytstiene på Flow Motion! Her finner du masse 180-graders svinger, kuler og hopp! Les mer og bestill HER.
 5. Opplev dyrene på nært hold hos Langedrag Naturpark
  Til slutt kan du besøke Langedrag Naturpark, som byr på en rekke flotte aktiviteter og møter med dyr. Bortsett fra å klappe på dyrene som beveger seg fritt rundt i parken, kan du ri på hest, mate elg, besøke ulv, rev eller gaupe og kjøre hundeslede. De har også muligheten for å være dyrepasser for en dag, som passer spesielt godt for de mellom 6 og 12 år. I tillegg har de en egen klatrepark med ziplines! Les mer og bestill HER.


Foto: Paul Lockhart via Visit Geilo

Dette er bare et lite utvalg av hva du kan finne på i Geilo i høst, for mulighetene er nærmest uendelige! Her vil du garantert skape minner for livet, med de som står deg nærmest.

Men hva gjør du når du er sliten etter en lang dag i marka, eller trenger å handle inn til middagen på hytta til kvelden? Jo, da stikker du til Geiloporten!

Foto: Paul Lockhart via Visit Geilo

Følte du sommeren gikk litt fort? Du kan lese mer om våre tips til høst-forberedelser HER!

Finn roen på Geiloporten

Vulkan Frisør tilbyr alt innen hår, farging av vipper og bryn samt. hull i ørene.

Alle trenger en liten pause etter en intens dag med aktiviteter og moro, og her finner du garantert roen du har savnet!

Du kan lese mer om alle behandlingene og tilbudene til Vulkan Frisør HER.

Varme klær til de minste

Hos Herleiks finner du barneklær, leker og interiør, og det er det perfekte stedet for å finne gaver til de minste!

Nå finner du masse fine nyheter til høstgarderoben, og spesielt godt liker vi klærne i ull/bambus-blanding fra Hust & Claire.

Sjekk ut Herleiks på instagram HER.

Hold deg oppdatert på trendene

Samsara tilbyr kvinnemote som er helt unikt for Geilo!

Her finner du klær, vesker, sko og masse tilbehør – rett og slett alt du trenger for å holde tritt med årets høsttrender!

Psst! Samsara har også en egen nettbutikk hvor du kan sjekke alle de fantastiske varene! Sjekk den ut HER

Vi gleder oss til å se deg på Geiloporten i høst!

Husk også å følge oss på sosiale medier for hyppige oppdateringer og tilbud:

Facebook

Instagram