Gavetips Farsdag 2022

Gavetips farsdag 2022
foto: Visit Geilo

Har du funnet gave til farsdag?

13. november er det farsdag, og her er noe gavetips vi har funnet til deg. Kom innom Geiloporten for å kjøpe en fantastisk og minneverdig gave til enten din far, eller mann. Vi har mange produkter og tjenester å tilby, og det er bare til å komme innom senteret for å ta en titt. 

Hjertelig velkommen til oss på Geilo og god handel!

Gavetips 1: SILVER TITAN KOKKEKNIV 16 CM KNIVBLAD AV KERAMIKK, TITANIUM, STÅL OG SØLV

Hos Traktøren har vi denne kniven som er en perfekt gave til farsdag. Denne kniven er av ypperlig kvalitet, og vil vare hele livet. Som nevnt i tittelen er kniven laget av både keramikk, titanium, stål og sølv som gjør den ekstrem slitesterk. Hovedformålet med fordypninger på en kniv er å lage små luftlommer som reduserer suget, ved skjæring av store eller spesielt saftige mattyper.

Silver Titan Kokkekniv 16 cm knivblad av keramikk, titanium, stål og sølv
Silver Titan Kokkekniv

Kniven er lett og tynn og fleksibel med et holdbar knivblad. Livstidsgaranti mot material og fabrikasjonsfeil. Alloy Blades laget i Japan. 

Kniven kan fås kjøp på traktøren, og du kan lese mer om produktet her.  

Gavetips 2: KITCHEN CRAFT LE’XPRESS ITALIAN ESPRESSO

Her er gavetips til farsdag som du får kjøpt hos Traktøren på Geilo. Mange er ekstremt glad i å lage kaffe med god kvalitet kaffebønner, og da er en italiensk espresso brygger den perfekte gaven til farsdag. En tradisjonell italiensk komfyr espressomaskin for å lage 12 kopper nydelig, rik kaffe.

Kitchen Craft Le'Xpress Italian Espresso 12 kopper
KITCHEN CRAFT LE’XPRESS ITALIAN ESPRESSO

Designet for å brygge overlegen smakende kaffe ved å tvinge høytrykksvann gjennom malt kaffe for å tilsette og produsere en eksepsjonell fyldig kaffesmak. Enkel å bruk og den er ofte referert til som en ‘Moka-pott’, gir en fyldigere stekt smak som tilbereder rik espressokaffe på få minutter. Egnet for alle varmekilder unntatt induksjon, og den skal vaskes fra hånd. 

Her kan du lese mer om produktet fra Traktøren, som kan kjøpes på Geilo senter. 

Gavetips 3: KITCHENAID ARTISAN ESPRESSO MASKIN RUSTFRITT STÅL

Her er gavetips til farsdag om man ønsker å gi bort en ordentlig ekslusiv gave, som varer hele livet. Om man heller vil ha en lettvint maskin som gir raskere kaffe på morgenen, har Traktøren denne espressomaskinen med melkeskummer. 

KitchenAid Artisan Espresso maskin rustfritt stål
KITCHENAID ARTISAN ESPRESSO MASKIN RUSTFRITT STÅL

Denne innovative espressomaskinen fra Artisan-serien gir deg ubegrensede mulighetene for deilig espresso tilberedning. 

Den italienske pumpen med 15 bar lager deilig krem, produserer en eller to espressoer samtidig. Dampdysene kan brukes til å skumme og varme opp melk. 

Her kan du lese mer om espressomaskinen hos Traktøren. 

Gavetips 4: Time hos Vulkan Frisør

Her er siste gavetips til farsdag. Er det på tide med en klipp igjen? En frisørtime hos Vulkan er den perfekte gaven til farsdag. Vi får mange fedre innom for en klipp hos oss og å gi bort en frisørtime er en super gave!

Vulkan frisør Geiloporten
Vi er flinke på herreklipp på Vulkan Geilo!

Kom gjerne innom, eller ring oss på 32091310 så fikser vi et gavekort til deg! 

Her er oversikt over åpningstider, og bilder av hva Vulkan Frisør har å tilby. 

Følg Geiloporten på Facebook, eller Instagram for å holde deg oppdatert på hva som skjer på Geiloporten.