Forleng sommeren på Geiloporten

Foto: Paul Lockhart

Høsten nærmer seg med stormskritt! dette betyr for mange også rutiner og hverdag. Heldigvis finnes vi på geiloporten for å forlenge sommeren, og utnytte Geilos unike muligheter til siste stund!

Geiloporten feirer 10 år!

Lørdag 19.august feirer vi på Geiloporten 10 år. Vi håper dere vil bli med oss på feiringen av vårt flotte senter, med alle de fantastiske ansatte her på stedet.

Feiringen skjer fra 12:00-14:00, og vil bestå av masse morsomme aktiviteter for store og små. Vi kjører også en rekke gode tilbud i butikkene!

Se programmet her:
12-12:30 – Ballongslipp med mulighet for å vinne gavekort
12:40-13:00 – Danseshow
13:00-14:00 – Ansiktsmaling og fremføring av lokal artist
14:00-15:00 – Auksjonskonkurranse

Meld deg på vårt facebook-arrangement og følg med på alle oppdateringene HER! Vi gleder oss til å se dere alle sammen🎉

En solfylt lunsj

Perleporten har den fineste uteserveringen i Geilo. Vi inviterer deg til å teste den ut, og med det forleng sommeren ☀️

Perleporten ligger enkelt til fra parkeringsgarasje under KIWI. Ta heisen opp til andre etasje, og ta plass i den stemningsfulle restauranten! Inne finner du bord og lune sittegrupper, og ute er det en stor terrasse med masse plasser – og et eget barneområde.

På menyen finnes noe til enhver smak, både for alt-etende og vegetarianere. Alt fra en sunn salat, til burgere og pizza, samt toast og smakfulle sandwicher. Ikke minst er de fantastiske på å tilpasse maten etter ønske og allergier.

Perleporten er åpent for en god lunsj eller deilig middag, og dette er virkelig den perfekte pausen fra shoppingen!

Forbered deg til skolestart

Har alle drikkeflaskene forsvunnet i løpet av sommeren! Eller matboksen blitt ødelagt? Eller har barna blitt litt for store for paw patrol-designet de ønsket seg mer enn noe annet for et par år siden?🫣

Kanskje du bare trenger litt nytt før fjellturen på hytta i høst? Eller glemte du å pakke med de drikkeflaskene du fikk beskjed om å absolutt ikke glemme å ta med?

Fortvil ikke! Hos Traktøren finner du alt til skolestart og hverdagen, eller til høst-turene i fjellet. Vannflasker, mat- og oppbevaringsbokser og flust av andre nødvendigheter!

Vi gleder oss til å ta deg i mot på Traktøren, med hyggelige ansatte og god hjelp.

Aktiviteter i enestående natur

Geilo har virkelig en enestående natur, og det må utnyttes! Enten det er sykling, gåing eller løping. Kanskje du vil sove i telt, hengekøye eller under åpen himmel noen siste ganger før vinteren kommer? Ta turen ut for å få med deg sommerens siste solstråler, og med det forleng sommeren!

Du kan lese om noen tips for en aktivitets-sensommer og -høst HER!

Vi ønsker deg velkommen til Geiloporten i sommer og høst. Husk også å følge oss på instagram HER for hyppige oppdateringer og tilbud!